Julemenu 2025 pĂĄ No1. Serveres fra den 19. nov. 🎄 **Julemenu 2025 pĂĄ No1** 🎄 **Snacks** 3 smĂĄ lækkerier til start *NV Domaine Yde & Larsen – CrĂ©mant d’Bourgogne. Brut* **Forret** Røget laks fra Vorupør med peberrod, selleriremulade og toast *2022 Domaine Mann – Pinot Blanc “Fly Me to the Moon”* Biodynamisk. Alsace **Hovedret** Confiterede fransk andelĂĄr, hvide kartofler, æbler og svesker, andesauce, rødkĂĄl og rĂĄsyltede tyttebær. *2021 Marc Polo – Mes Fleurs* Roussillon. **Ost** (Tilkøb) ComtĂ© 20 mdr. – sødt og sprødt *2018 Domaine Deiss “Spring”. Biodynamisk. Alsace. **Dessert** Risalamande med kirsebærsorbet, kirsebærsauce og mandeltuile *2021 Righetti. Recioto della Valpolicella* Veneto **Pris** Forret, hovedret, dessert – 425 kr. * Snacks & CrĂ©mant +135 kr. * Ost +65 kr. Vin 95 kr. Vinmenu 3 glas -315 kr. ChatGPT sagde: Billede blev oprettet Del + Add to Google Calendar + iCal / Outlook export 00 days 00 hours 00 minutes 00 seconds Date nov 19 2025 - dec 20 2025 Time 8:00 am - 9:00 pm Share this event
🎄 **Julemenu 2025 pĂĄ No1** 🎄 **Snacks** 3 smĂĄ lækkerier til start *NV Domaine Yde & Larsen – CrĂ©mant d’Bourgogne. Brut* **Forret** Røget laks fra Vorupør med peberrod, selleriremulade og toast *2022 Domaine Mann – Pinot Blanc “Fly Me to the Moon”* Biodynamisk. Alsace **Hovedret** Confiterede fransk andelĂĄr, hvide kartofler, æbler og svesker, andesauce, rødkĂĄl og rĂĄsyltede tyttebær. *2021 Marc Polo – Mes Fleurs* Roussillon. **Ost** (Tilkøb) ComtĂ© 20 mdr. – sødt og sprødt *2018 Domaine Deiss “Spring”. Biodynamisk. Alsace. **Dessert** Risalamande med kirsebærsorbet, kirsebærsauce og mandeltuile *2021 Righetti. Recioto della Valpolicella* Veneto **Pris** Forret, hovedret, dessert – 425 kr. * Snacks & CrĂ©mant +135 kr. * Ost +65 kr. Vin 95 kr. Vinmenu 3 glas -315 kr.