Julefrokost på No1
Julemenuen på No1 serveres fra den 18. november
3-, 4- eller 5-retters menu
Tilkøb af snack og ost
Kan serveres med vinmenu
Snack
Gravet andebryst
Rillette af and
Coppa
- Estrella de Oro Cava Brut 75,-
Forret
Hummerbisque med fisk og fennikel
Friskbagt brød
2020 Marchand Frères ”Cuvée Fanny” Bourgogne Blanc 110,-
Hovedret
Confiterede, stegte andelår, kartofler, rødkål m/appelsiner, æble-sveske og andesauce
2020 Oratoire Saint Martin. Resérve des Seigneurs. Cairanne 110,-
Ost
Comtè ost, 30 mdr. m/hybenkompot og crouton
Fonseca Siroco White Dry Port 85,-
Dessert
Risalamande a la No1
Joseph Cartron. Guignolet kirsch de Bourgogne. Liqueur 85,-
Pris for 3-, 4- eller 5-retters menu 385,-/480,-/565,-
Vinmenu: 5 retter/5 glas 395,-