Østers- og muslingepremiere på No1 fredag den 14. oktober.
Østers- og muslingepremiere på No1 fredag den 14. oktober.
(erstatter det i avisen annoncerede arrangement til 1295kr.)
Vi vil på festligste vis være med til at markere
premieren på østers- og muslingesæsonen med denne
4-retters menu med afsæt i vores lokale råvarer:
-Muslingeravioli
-Skaldyrs-vol-au-vent
-Hovedret: Dagens fisk fra auktionen i Hanstholm
-Æbledessert
Evt. tilkøb af gratinerede østers eller au naturel, hvis
man er til det (forudbestilles sammen med jeres bordbookingen)
Pris for de 4 retter: 445,-
Vi har en særlig vinmenu klar, men der kan naturligvis
også købes vine på glas eller flaske fra kortet til vores
vanlige priser.
Ankomst mellem 17.30 og 19.00
Booking via Dinnerbooking på vores hjemmeside eller ring på 92 72 73 74
Vi holder åbent til midnat denne fredag, da der jo plejer at “gå fest i den”



